Saturday, February 28, 2009

Premiär "lördagshäng"

Ikväll ses alla BDT kompisarna för första gången på en lördagkväll. Numera är fredagarna rekreation och kontemplation inför lördagskvällarna. Vladimir Rodjenko plåtar, vi kör wet panties contest #2 och Slice har tagit med sitt tjyv och polis spel..med andra ord en fullbokad kväll. Ses

Ps. Kontemplation är i kristen mystik en benämning på inre, utdragen och ordlös bön, varvid man tömmer medvetandet för att stilla betrakta det gudomlig.

//P. Belladonna garanterat tjyv

Friday, February 27, 2009

Thursday, February 26, 2009

Atlas Dirttrack


Atlas Dirttrack är ett nyutvecklat koncept från Atlas inom motorsport. Tanken med Atlas Dirttrack är att på bästa sätt lösa de problem som uppstår för en Speedway förare vad gäller sikt & sprut. Konceptet innehåller bl.a:
  • Inbyggt smutstålig sprutskydd med personlig inställning.
  • Hjälmar lackerade i RAL färger röd, vit , blå & gul enligt FIM:s reglemente.
  • Atlas glasögon utvecklade och designade tillsammans med hjälmen.

Dirttrack hjälmen är givetvis godkänd enligt Europa reglementet ECE-22

Hjälmen är utvecklat tillsammans med lagvärldsmästare Rune Holta.
Numera kör även landslagsåkaren Peter Karlsson med Atlas Dirttrack.

//P.Belladonna ahead

Ride the dirt

BDT har laddat upp med bränsle och varmkört maskinerna, för i helgen ska Belladonna trackers ut i smutsen. VI har spenderat veckan på gym under träningsnarkomanen Robs översyn och handledning, skaffat oss biffiga biceps och flås som räcker till två maraton, i rad. För att det ska bli intressant bjuder vi in våra smaskiga smiskisar och fantastiska fans att rejsa med oss. Starten går vid nio på lördag kväll. Bring protection and love fuel for a challenging endurance race.

//P. Belladonna chief of BDT ventilgummi dept.

Wednesday, February 25, 2009

Ai ai Kapten



Interior

Belladonna ska bryta nya marker, till sjöss. Då myndigheter har utfärdat rikslarm till den som kan fånga en Belladonna så har vi bestämt oss för att fly till sjöss, till hetsen har lagt sig. BDT´s frisinnade yttranden har upprört modemaffian, riksdagen, polisen, gamla gubbar och den insnöade mc-kulturen så till den grad att go "undercover" är den enda lösningen. MEN...vi bjuder med alla kuvade visionärer snuvade på fantasin och alla bedårande smiskisar att följa med på en världsomsegling i vårat pimpade utopia. Vi har redan utfärdat klädförbud och laddat torpedluckorna med sammetskuddar och musakmusik. Hela mässen är ombyggt till en workshop där ett tiotal arbetslösa tomtenissar står och bygger BTD Trackers. I varje hamn blir det gatrace och försäljning av dom skållheta hojjarna. BDT har lovat att hissa periskopet i Visby hamn under Stockholmsveckan, sänka dom sunkigaste stekarna för att ge plats för årets fantastiska "BDT at sea fest".

//P. Belladonna, sekond at the go deep love journey

BDT Calender 2009

BDT calender är under produktion, order now!!

Wicked and wild wednesday inspiration






Lite skön hojbild porr att hålla igång mojon med i vinterblasket.

Ps.Nån som har en trajja växellåda till salu eller en rysk ubåt?

//P. Belladonna viewing the world trough a periscope

BDTprojekt #5




BDT är stolta att presentera projekt #5. Den här superenkla mockupen ska ge lite vibe om det kommande bygget. En gammal Stuwa ram ska stå värd för en gammal 500cc Jawa motor (som är på ingående) Motorn som vanligtvis drivs på metanol ska byggas om för bensin. Hojjen ska vara körklar till sommaren då Belladonnorna har lovat att hissa djurgården runt på 5 min, på alternativa grusvägar. Mer teqsnack kommer strax.

//P.BellaDonna undrar om någon har sett min rosa bh.

Tuesday, February 24, 2009

Wet panties contest #1

Här ser ni vinnaren i den första deltävlingen av Belladonnas "Wet Panties contest". Dessvärre va vi tvungna att beskära bilden vid midjan då vinnaren gjorde allt i sin makt för att vinna och slet av sig sina vita hotpants. Slice som stod ansvarig vid vattenslangen berättar att det va hans absolut alla kategorier svåraste uppdrag. Vinnaren gick hem med massor av pengar och imorgon stundas det middag med juryn Rob och Speedy på Teatergrillen. Nästa deltävling är nu på lördag, sex nya smiskisar är redan anmälda, men känner du dig sugen hör av dig till oss.

//P. Bellabonna takes a shower on the tower of power.

Glömde kabeln mellan kameran och datorn hemma.


Lyssna på musik i stället: http://dundertaget.se/

Thunder express på svenska, ett par texter av ingen mindre än Stefan Sundström. Bra skit.

//R.Belladonna, 1350cc får fan räcka...

Belive it or not



Belladonna tycker det är stålande med pionjärer som bryter mönster. Måste man trycka in en Hd twin i alla projekt för att det ska bli "accepterat" av "byggmaffian"? BDT premierar nyskapare och innovatörer som bryter mot mc-kulturens fåniga machoidentitet och bygger "Moderna" gränslösa projekt oavsett motormärke och kubik. Bilderna ovan är ett exempel på byggare som inte drunknat i ett hav av illaluktande läder.

//P.Belladonna change agent.

Private parts#3

Karen från NewYork skickade in den här polariden, de en kul och se att så många utanför vårat gigantiska kingdoom som läser bloggen. Efter en kort undersökning på "loggarna" från bloggen visade det sig att ca hälften av alla läsare kommer from the big world. Vi har läsare från japan till Venezuela och Usa, vi bugar. Som tur finns den brillianta översättningsfunktionen, testa och kör den till Svenska också om du har problem med vår Svengliska.

Ps. Skicka in fler "private parts" bilder men skriv lite om er själva, mycket roligare.

//P.Belladonna never falls asleep

Monday, February 23, 2009

BDT link ad.

i

Belladonna trackers are happy to present our first bloglink ad. Add this picture with our blog adress to your blog and we are the happiest people in the world. As a link-friend you get exclusive treatment as long as we live.

Photo: Speedy Modell: Nat Stylist:George Makeup:Madde

//P. Belladonna your jpeg Jesus

Dreaming of summer

Speedy at the track 2008 and wiew of Speedys window 23 feb. 2009

Countdown for 2009 "get hurt" seasong

//P.Belladonna never gives op hope of a better and warmer world

Private parts#2

Berit har blivit plåtat av sin Pojkvän Johan i Göteborg, dom båda kör Hd-sportster och följer dagligen BDT bloggen. Under sommaren så överväger dom att choppa hojjarna och stuka dom i Belladonna style. Dom hälsar också att dom ser fram emot ett Flattrack race och har inget emot hissa till huvudstaden om det blir av.

//P.Belladonna has an ideá

Drink and drive-in

Slice bjuder på födelsedagsmiddag på stammispanget Mosaik

Rob drömmer sig hem till Carlifornien

Speedy & Nat funderar på efterrätt

Rob är fulltankat men glömt en viktig detalj, finn två fel?

Belladonna raceways

Nat behind the mask

Slice ur spår..

Belladonnorna ur spår ytterligare en kväll, efter en grandios födelsdagsmiddag drog gänget runt Vasastans barer för att avsluta kvällen med vansinniga fyllekörningar. Dessbättre va Stockholms polisen på konferens på Åland diskuterandes hur dom ska tackla regeringen nya förslag att bötfälla alla som går mot rött med 2995:-(det förslaget kom strax efter regeringens förslag om alla med ett utländskt pass ska ha ett påsytt märke på armen) Enligt en presstalessmiskis lär inte poliskåren vara tillbaka förrän slutet på April. Belladonna dansade råttdansen och passade på och vrida ur gasen med ett tiotal öl i blodet. Rob förlorade den stora racet av förklarliga anledningar..

Ps. Speedy som alltid lusläser lagboken för att hitta mikroskopiska kryphål kan informera att går man baklänges mot rött, gäller inte lagen. Men prata inte högt om det här tipset för då kanske det ändras.

//P.Belladonna går mot röd gubbe mest hela tden.

Fuck, I have to grow a mustach..


and build me a bike like this.
//R.Belladonna, på en bar i Californien kör dom "miniskirt monday" i kväll, själv ska jag hem och skotta snö...

New projekt inspiration






Här är några inspirationsbilder till BDT´s nya projekt som ska mockas ihop under veckan. projektet består an en Jawa speeedway motor monterad i ett modifierat Stuwa chassi, bilder på delarna kommer inom kort. Motorn ska modifieras om för bensin och en jakten på en Triumf koppling har inledds, någon som har en liggandes?

//P. Belladonna always loves a new week

Monday info


Det redan legendariska Fredaghänget i Belladonna Dungeon är nerlagt, dom utarbetade Belladonnorna lägger ner fredagshänget med omedelbar verkan...för att starta ett lördagshäng. vi återkommer med mer info om den första lördagen nån gång i mitten på veckan. Nu när våren is soon here så vill BDT vara fräscha för att få till ett lördags race. Ni som missade Slice Födelsedag så kommer bilderna från censuren någon gång under morgondagen. Speedy sitter och väljer ibland ett tiotal "Private Parts" bilder som kommer postas i början på veckan. I slutet på veckan kommer BDT´s favoritkonstnär Vladimir Rodjenko på besök för att använda Belladonna dungeons hq som location för hans grymma bilder och sist så söker BDT smiskisar med kundskap i striptease konsten för den inplanerade stora vårfesten (Lokal meddelas också i veckan) anmäl er här på bloggen.

//P. Belladonna is dissociative identity disorder

Saturday, February 21, 2009

Grattis Slice


Våran alldeles egen Naturist Slice blir stor och det ska firas. Vi träffas på restaurang Mosaik vid 20.00 och intar en födelsedagssupe´ för att sen dra vidare ut i Stockholmsnatten. Kom förbi om du vill se en naken man dansa på bordet uförandes sina fantastiska gycklarkonster. Svärdet som slice fick av belladonnorna i födelsedagspresent lovas att komma till användning i showen.

//P. Belladonna, får jag be om störtsa möjliga tystnad.

Friday, February 20, 2009

Private parts#1

Johanna Eriksson, våran första "Private Parts" modell skickar in en bild från igår morse när hon var på väg till jobbet på H&M i Norrköping. Hon hälsar att så fort hon får en ledig helg ska hon komma och hälsa på nere i Belladonna Dungeon. Om hon hinner tills imorgon så får hon uppleva Slice extravaganta födelsedagaskalas. Slice som blir gammal har utlovat spektakulära naturistiska expriment, men skulle inte Johanna hinna upp tills imorgon så hälsar vi henne välkommen vilken annan kväll som helst.

//P.Belladonna fit for fuck

SR to go






We love Sr´s, but i think you already know that. If you by any change have one for sale, contact Rob at the purchase department for a great offer. If you have one and are not that satisfied with "the look" contact Speedy at the Design Department for a super duper offer.

//P. Belladonna where everything is possible