Sunday, November 30, 2008

Smooking...





Hot pipes..

//P.Belladonna

Smoky motorcycle










Kolla våran nya länk http://smokymotorcycle.jp/blog/

//P.Belladonna

Life uphill..






Hillclimb Kalifornien 1958

//P. Belladonna

Belladonnas Bokklubb


Vi är inget sämre än Opera Winfrey och startar också en en bokklubb där vi rekommenderar brilliant litteratur till intellekt törstande Belladonna fans. Den första boken ut är Lethar Boys som är en relationsroman skriven av nobelpris nominerade Gilliam Freeman. Den handlar om en ung kämpande mans utmaningar i amerikanska motorcykelklubbar, då det visar sig att han är homosexuell. Karaktären heter Fredrik Reinfelt och man följer hans sorti från garderoben och ut i den vilda macho dominerade motorcykel världen. Han hittar till slut en mustaschprydd fransherre på en grå bobber som tar hans oskuld och tillsammans står dom upp för sin kärlek. det är en gripande skildring om utanförskap och samhällets fördomar mot det som är annorlunda. Vi på i Belladonna är fördomsfria själar och rekommenderar den har boken till alla som vill vidga sina vyer.

The Leather Boys får: BBBB

//P. Belladonna

Polska huskurer på Belladonna







Som tur tog batterierna slut till kameran, annars hade man bevittnat ytterligare ett Bellsdonna sjöslag, Fuchs hade tagit med sig ett polskt apotek som han testade på Fred Slice. Glas som värmdes och placerades på ryggen, för att skapa välbehag. Tyvärr råkade Fuchsen spilla lite av den brinnande vätskan på slice rygg som skrek så att halva huset vaknade . Fillipna klev in och tröstade och sen va allt ok igen. Patric fick lämna in tidigt då han hade en alltför närgången relation med Grands flaskan...annars forlöpte allt i vanlig belladonna anda.

//Belladonna

Saturday, November 29, 2008

Rudy Fritsch











Kollla grymma Rudy Fritsch http://www.originalclassictattoo.com/

//P.Belladonna

Maria sätter ribban..






Träffa våran Praktikant Maria, hon kommer hjälpa oss under dom kommande månaderna med allt i garaget. Vi i Belladonna välkomnar henne med öppna armar och va mäkta imponerad av hennes första dag på jobbet. Fillipina vill också hälsa att hon tycker det är trevligt med lite mer tjejjer i garaget, då det har blivit lite väl grabbigt på sistone.

//P.Belladonna

japaner, japaner, japaner...#2
















Belladonnas nästa resmål efter Carlifornien, Tokyo.

//P.Belladoona