Wednesday, December 31, 2008

Bonne Anneé

Belladonna trackers går ner på knä och säger,

GOTT NYTT ÅR!!!

//Belladonnas

All liquid up..



Belladonna is all liquid up with the few musts of life, for a looong newyears eve night . See you out there in the dirt.

//P. Belladonna

The best of 2008

Muffes favvoband släppte sitt tredje album

Belladonna, dagenefter på Polenresan med okänd smiskis.

Alla i belladonna, Förkädda i avancerade glasögon då vi inte längre kan gå runt på stan utan att folk skriker och pekar..."Där är dom där idioterna från den där sjuka bloggen!"

En helt vanlig "fredagshäng" med belladonna, smiskisen heter magiska Magdalena

Fucksen dansar runt stan med sin nyinköpta musikmaskin.

Belladonna kollar sin nya hjälmdesign

Speedy på väg till möte...2 timmar försenad

Sing the song..the Belladonna song.... VVVRRRRROOOOOOOOMMMM


Vi gjorde en liten bildkavalkad från det bästa från 2008. Welcome 2009 here we come!

//P. belladonna

" Biker Flicks Festival 2009"

Under dom första stapplande 2009 dagarna startar vi våran filmklubb igen, vi drar igång med en "Biker flicks festival" i 12 timmar visar vi coola mcrullar. vi återkommer med filmer och tider när schemat är klart. har du något skönt tips hör av dig.

//P. belladonna

Tuesday, December 30, 2008

Great wow factor, in english great wow factor.


BellaDonna trackers is going international



For the first time in Belladonna trackers history the blog is readable for the entire world with the great wow factor application, Google Translate. Just scroll down to your language and enjoy. We welcome our new readers with a big smile and hope you stay with us until death do us apart.

//P. Belladonna

And this is what its all about #1

No comments section

Öppet köp?


Nu kan vi avslöja
Belladonna trackers
absoluta favorit julklappar


Slice önskade sig två saker..En finurlig läsare lyckades kombinera dom båda på ett imponerande kreativt sätt. Ride with style Slice..

Våran alldeles egen jordenruntfarare Fredrik fick en mycket avancerad Gps från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga då deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..). Med den här julklappen kommer han aldrig åka vilse igen.

Fucksen är Belladonnas egen tekniknörd, han hade önskat sig en stereo från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga då deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..) . Däremot hade det blivit ett problem i hans mailprogram och tomten fick samma önskemail 10 ggr. Så är det nån som vill köpa en stereo billigt, hör av er.

Rob som önskade sig en flaska Bourbon vart först lite besviken när han öppnade den här hårda klappen med prylar från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga när deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..men efter den senaste försäljningssuccén, mycket tack vare all publicitet här på bloggen har Nokia köpt rättigheterna och flyttat tillverkningen till Fucksens födelsestad i Polen ) Belladonna har samlat ihop under ett år till denna magiska maskin som man kan kalibrera och tuna in sina relationer med, maskinen fick fem plus i senaste Teknikens värd. Resten av Belladonna gänget har också beställt en..

Den här fantastiska hjulklappen fick Speedy av sina grannar efter ha lyckats klippt tre barnvagnar och två pensionärer under sommaren. Nu spår grannskapet en trygg sommar med säkra gator. Ett gott 2009 siktas på söder.

Det här va en liten Bonuspresent från Belladonna garaget till speedy som seriöst har problem att kordinera sina tillhörigheter. I nyckelknippan finns en liten gps sändare, fungerar även bra och ta reda på vad man sov kvällen innan om minnet skulle svikta.



Muffe som länge gått och klagat på sin bostadssituation vägrade göra någon julklapps önskning. Men kreativa Belladonna kompisarna har lösningen på Muffes ångest över öststads stämningen i Fredhäll. Istället för att söka lägenhet, flytta, måla om och lära känna nya grannar, så varför inte bara sätta på sig ett par svarta solglasögon och slippa se skiten. Vi ser och hör fram emot en glad och munter Muffe som glider ner i garaget. Samtidigt chicks, kan ni föreställa er en hetare dude än Muffe i par kolsvarta Rayban. Bonus material...

Muffe som jobbar 10-15 timmar om dygnet med tysk ingenjörs precision har länge drömt om en kulturresa till en ö i fjärran. Men då det hektiska schemat förhindrar det har en hemlig beundrare gett den lyckligt lottade Muffe en riktig omgång av Marockanska specialiteter.

Thank you Santa// Belladonna trackers

All time reeeeeeeekord

Besökstatistik på bloggtoppen

Belladonna trackers kallas redan för blogikon i "bloggsfären". Besöksantalet har ökat 1000% sen starten för tre månader sen och det vill vi tacka er ödmjukast för. Vi blandar låg humor, pretentiösa åskådningar, sunkig swengliska, smutsiga smiskisar och sexiga hojjar till likasinnade hedonisters glädje.

You guys keep us going..

//P. Belladonna

Mördande reklam.









Det var bättre förr, räknat från igår.

//P. belladonna

Monday, December 29, 2008

Fade out or tune in..


Its all about obtions, get fokused with "Missionaries of the imagination". här kommer Bdts nyårslöften/manifest

1. Breaking rules is the principle of evolution.
2.
3. Kreativitet är oprövade möjligheter i alla problem.
4.
5. En kvinna är inte en person, det är en port till himlen, eller helvetet.
6.
7. Bdt trackers is the comeback of motorcycle beauty.
8.
9. Words come easy, use them all the time in Bdt´s blog comments.
10. Bdts casa, is your casa, if you share ovanstående values.

Ps. Kommer att fyllas på efter det att våra överarbetade hjärnor har vaknat efter helgstressen. Kommer dock vara komplett till nyårsafton, kom med egna kommentarer och hjälp oss på vägen.

//P. Belladonna trackers

Clear your filthy soul with the belladonna's

Syndat på nyår? Hmm, trodde just det... Kom ner och bekänn, bli förlåten och BÖRJA OM....!!

//R.Belladonna

Honda cb750, "Muscle Machine"





I och med att vi här på Belladonna trackers LTD jobbar febrilt med att göra Stockholm, Sverige och hela världen för den delen lite mer vacker och bizarr så vill vi dela med oss av denna fantastiska skapelse. (annonsen ligger på blocket.se)
Remember when sex was safe, and motorcycles where dangerous...
God fortsättning people..!!
//R.Belladonna

Brave new morning




Vi är så glada att den är här, årets sista måndag. Har du inte lyckats gjort 2008 till ett minnesvärt år så har du ett par dygn på dig. Vi i Belladonna är på ständig utflykt i livets mysterier och är psykiskt fullbokade på 2008as sista dagar. Förgasare ska monteras, nyårslöften skipas, kroppar smekas och mörka ytrymmen ska utforskas. Saknar du energi så här efter julen och i slutfasen av året, kom förbi Belladonna hq och låt oss stråla dig med ideer och våran aldrig sinande kärlek.

//P.Belladonna

Last party 2008





















Sista "hänget" med Belladonna trackers 2008. Vi vill tacka alla som har varit med och lekt, delat med sig av könssafter och kärlek till våran smutsiga, sexiga lokal. Nästa år kommer vi bli galnare, naknare och vansinnigt....superbizzy. Projektet #3 rullar på gatorna nästa vecka och #2 om ett par veckor. Släng på dig ett par skitiga jeans och kom ner och hjälp till..

//P. Belladonna